Bernt_edited_edited.jpg

Bernt Muller

Bernt Muller bor i Hemsedal og er med oss for tredje gang. Bernt er kanskje den mest erfarne coachen på markedet og har flere tiårs erfaring med talentutvikling av alpinister. Bernt sitt spesialområde er teknikk i både enkle og vanskelige løyper og er et forbilde når det gjelder å utøve glede og kompetanse i bakken. Bernt har også mange røverhistorier fra alpinsikuset på lur han gjerne deler med oss. 

Stian_edited_edited.jpg

Stian Overå

Stian er sesongens nykommer for US. Stian er fra Voss, er pensjonert freestyler og har kjørt aktivt på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. Stian har vært en av Kari Traas nærmeste treningskompiser og er selv en råtass i snøen. Stian er også en råtass utenfor snøen og har fantastiske relasjonelle egenskaper. Vi gleder ogg stort over å ha fått Stian med oss på US laget.

Velkommen Stian! 

eivind_edited_edited.jpg

Eivind Gjeraker

Eivind er en kar vi alle kjenner. Eivind er fra Voss, bor i Oslo og jobber i skiforbundet.

Eivind er en dedikert freestyler som er en mester på å skape begeistring og suverene opplevelser både i og utenfor preparerte løyper. Ikke minst har Eivind lært oss gutta en triks eller to vedrørende viktigheten av å kjøre sist i gruppen.

Eivind er med oss for fjerde året på rad.

Pga Covid-19 må all overnatting skje i privat regi. Dette betyr at US har kansellert eksiterende felles booking på Scandic. Ønsker du allikevel å overnatte må du booke dette selv, enten på Scandic eller annet overnattingssted.

Det vil ikke skje noen form for fellesarrangement på ettermiddag/kveld fredag og lørdag. Du/dere må selv booke middag fredag og lørdag.  Både bevertning og overnatting betaler dere selv for ved avreise.

Kursene gjennomføres iht. timeplan under. 

Kick off 2021

Pratisk info:

Internkurset møter på toppen av gondolen kl 0945.

Heiskort til deles ut ved resepsjonen ved gondolen nede kl 0920 presis. 

Deltakerne vil bli delt i grupper fra start av. Mer info vedrørende dette kommer. 

Etter en infisert og kjedelig skisesong er det nå vår plikt å skape masse energi, enda mer begeistring og enorme mengder glede gjennom hele 2021 sesongen.

Vi ønsker derfor å gjøre "internkurshelgen" helgen i 2021 til en skikkelig kick-off på Vinterene Vakreste Eventyr. Vi vil veldig gjerne ha med alle instruktører  på dette, og kan du ta med din kjæreste, partner, mann/kone eller samboer i tillegg, så blir vi veldig glade.

30 til 31 januar inviterer vi alle til en hvit og dyp helg på Voss, Vestlandets definitive vintereldorado. Stikkordene for helgen er leik, nettverk, mestring, venner, skjærende svinger, pudder, after-ski og kos, kos og enda mer vinterkos.

 

Alle instruktører og funksjonærer(løyegruppe, hjelpegruppe), gjerne med følge, er hjertelig velkommen til å delta.

Ogå denne gangen får vi med oss Bernt Muller, Stian Overaa og Eivind Gjeraker.

Mer detaljer rundt programmet kommer vi tilbake til, men vi garanterer at dette blir knall gøy.

Pris er lavere enn oppgitt da overnatting og mat utgår. Eksagt pris for kurs og heiskort kommer vi tilbake til. 
 

Program

Vi møtes fredag 29. januar på Scandic hotel på Voss. Her skal vi bo hele helgen. Meld gjerne din ankomst til Gaute litt i forkant slik at vi vet når du kommer. Fredag kveld går vi gjennom helgen, prater med hverandre om hva vi ønsker å få ut av helgen og prater med instrutørene om hvordan de ønsker å tilrettelegge i forhold til våre ønsker. Vi deler oss så opp i grupper og gleder oss stort til lørdag morgen. 

Lørdag morgen starter vi når heisene åpner. Vi spiser felles lunch og avslutter med afterski på Hanguren.

Vi spiser middag på Scandic hotel litt ut på kvelden.

Fredag

18:00 -> ankomst Scandic Voss 

20:00 - Prat om helgen. Inndeling i grupper.

Lørdag

08:00 - Frokost

09:30 - Oppmøte i resepsjonen, utdeling av heiskort. 
12:00 - Lunch avtalt sted

13:00 - Mer skikjøring

17:00 - Afterski Hanguren

20:00 - Middag Scandic (mat inkludert i pris)

Søndag

07:30 - Frokost og utsjekk av romene

09:30 - Oppmøte på toppen av Hanguren

12:00 - Lunch

13:00 - Mer skikjøring

17:00 - So long :)