Bernt Muller

Bernt Muller bor i Hemsedal og er med oss for tredje gang. Bernt er kanskje den mest erfarne coachen på markedet og har flere tiårs erfaring med talentutvikling av alpinister. Bernt sitt spesialområde er teknikk i både enkle og vanskelige løyper og er et forbilde når det gjelder å utøve glede og kompetanse i bakken. Bernt har også mange røverhistorier fra alpinsikuset på lur han gjerne deler med oss. 

Stian Overå

Stian er sesongens nykommer for US. Stian er fra Voss, er pensjonert freestyler og har kjørt aktivt på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. Stian har vært en av Kari Traas nærmeste treningskompiser og er selv en råtass i snøen. Stian er også en råtass utenfor snøen og har fantastiske relasjonelle egenskaper. Vi gleder ogg stort over å ha fått Stian med oss på US laget.

Velkommen Stian! 

Eivind Gjeraker

Eivind er en kar vi alle kjenner. Eivind er fra Voss, bor i Oslo og jobber i skiforbundet.

Eivind er en dedikert freestyler som er en mester på å skape begeistring og suverene opplevelser både i og utenfor preparerte løyper. Ikke minst har Eivind lært oss gutta en triks eller to vedrørende viktigheten av å kjøre sist i gruppen.

Eivind er med oss for fjerde året på rad.

Kick off 2020

I år har vi valgt å gjøre kurshelgen på Voss til sesongs Kick-off for Ulriken Skiskole. Trinnkursene blir gjennomøres ihht DNS standard mens internkursets fasong blir nytt, oppgradert og smartere. 

Alle som er tilknyttet US, gjerne med følge, er hjertelig velkommen til å delta. Helgens målsetting er å bli litt bedre kjent, ha det gøy og lærerikt  i bakken og ikke minst gi hverandre minnerike opplevelser. Terskelen for deltakelse er lav, de viktigste kvalifikasjonene du må ha er at du er ved godt humør, har ski og staver og ellers er en kjekk og hyggelig  person.

Vi skal ha med oss tre veldig flinke instruktører hele helgen. Disse har kompetanse på det meste innen skikjøring og og kan bidra til et litt bedre skjær på skiene dine, hopp og sprett hvis du ønsker det og litt bedre teknikk utenfor løypen - enkelt og greit en fantastis helg på Voss.

Disse gutta kan også lære deg et og annet triks om tilbredelse av smalahove, Kari Traas trenignsmetoder eller gi oss sladder fra alpinlandslaget på 70, 80 og 90-tallet.  

AKtivitet

Vi møtes fredag 24. januar hos Voss resort Bavallstunet. Her skal vi bo hele helgen fordelt på flere hytter. Meld gjerne din ankomst til Gaute litt i forkant slik at vi vet når du kommer. Fredag kveld går vi gjennom helgen, prater med hverandre om hva vi ønsker å få ut av helgen og prater med instrutørene om hvordan de ønsker å tilrettelegge i forhold til våre ønsker. Vi deler oss så opp i grupper(Gaute & Jørgen) og gleder oss stort til lørdag morgen. 

Lørdag morgen starter vi når heisene åpner. Vi spiser felles lunch og avslutter med afterski på Bavallstunet. Vi spiser også middag på Bavallstunet litt ut på kvelden.

US handler inn mat til helgen, du tar selv med snacks, drikke og sengetøy.  

Fredag

18:00 -> ankomst Voss Resort Bavallstunet

20:00 - Prat om helgen. Inndeling i grupper.

Lørdag

08:00 - Frokost

09:30 - Oppmøte Bavallen, utdeling av heiskort. 
             Finne din grupper.

12:00 - Lunch avtalt sted

13:00 - Mer skikjøring

17:00 - Afterski Bavallstunet

20:00 - Middag Bavallstunet(mat inkludert i pris)

Søndag

07:30 - Frokost og rydde ut av hytter

09:30 - Oppmøte Bavallen

12:00 - Lunch

13:00 - Mer skikjøring

17:00 - So long :) 

Pris:

Kr. 1200,- inkl. dagskort

 

Påmelding av barn -

Martin Gavlen 482 13 501 - martin@tidsbanken.no

Bernt  Omland 992 50 458 - bernt@machina.no

Spørsmål vedr barn i barneområdet - 

Bernt  Omland 992 50 458 - bernt@machina.no

Spørsmål vedr barn i setertrekket - 

Erik reimers 472 58 205 - erik@tidsbanken.no

Spørsmål vedr barn i tvillingtrekkene - 

Kjell Arne Johansson 971 91 828 - kjell.johansson@uib.no

Spørsmål vedr instruktørkurs og utdanning - 

Gaute Westli 930 89 020 - gaute.westli@skbb.no

Spørsmål vedr Mjølfjellturer - 

Veslemøy Selvik 416 79 399 - 

Leder - 

Jørgen Nordahl 416 88 372 - jorgen@ulrikenskiskole.no

©2019 by ulrikenskiskole. Proudly created with Wix.com